Stravou podle TČM ke ZDRAVÍ A LEHKOSTI

3990 

Online kurz o preventivním stravování podle tradiční čínské medicíny + kuchařky od jara do podzimu. Společně vás naučí stravovat se a vařit pro vaše zdraví po celý rok.

Výživa podle tradiční čínské medicíny I

Dřevěná (jarní) kuchařka

Dřevěná, neboli jarní, kuchařka je ideální na jaro. Nebo pro ty, co se projevují jako "Dřevo" po celý rok.

Ohnivá (letní) kuchařka

Kuchařka vášně, prostoru, slunce a energie - letní suroviny, "ohňové recepty".

Kuchařka Země

Kuchařka pro každého. Prvek Země je základem našeho zdraví.

Kovová (podzimní) kuchařka

Kuchařka podzimu, podpoření imunity a prevence proti nachlazení.

Popis

Online kurz Výživa podle tradiční čínské medicíny I vás naučí, jak se preventivně stravovat během celého roku. Co je a není vhodné jíst, abyste podpořili zdraví svoje i celé rodiny, jak posílit imunitu, jednotlivé orgány a jak se cítit zdraví a plní energie. A nebojte, nebude to o nudlích, sójovce, řasách a jiných speciálních surovinách. Naopak – nejlepší je využívat to, co právě roste tam, kde se zrovna nacházíme. A to platí, ať jste zrovna v České republice, v Africe nebo na Islandu. V každé zemi za každého počasí to bude vypadat trochu jinak, ale principy platí stále ty stejné – a krásné na nich je, že zdravotně fungují, ať je uplatníme kdykoli a kdekoli.

V kurzu se naučíte teorii, kuchařky dodají praxi. Jednoduše zalistujete v kuchařce pro dané roční období a vyberete si, jakou snídani, oběd či večeři si uvaříte a jakým salátem a dezertem to doplníte. Recepty v kuchařkách jsou doplněny o řadu tipů na jejich variace a o zdravotní komentáře, ve kterých se dozvíte, pro koho a kdy daný recept je a není vhodný.


Dohromady dostanete:

  • teorii ke stravování podle tradiční čínské medicíny pro domácí použití – v textech doplněných krátkými audio nahrávkami
  • audio záznamy z živého kurzu o stravování podle tradiční čínské teorii, ve kterých se v několika hodinách dozvíte vše podstatné
  • přístup do facebookové skupiny Výživa v souladu, kde sdílíme sezónní recepty – a vy se můžete přidat s těmi svými
  • kuchařky od jara do podzimu, které obsahují vždy teorii k danému ročnímu období a recepty rozděleny do sekcí snídaně, obědy, večeře, saláty a sladkosti + obvykle něco navíc (zimní kuchařku ještě nemáme, ale už se na ní pracuje)
  • autorské fotografie, tipy na variace a zdravotní tipy k jednotlivým receptům

To vše pro vás připravily 3 lektorky (nejen) tradiční čínské medicíny, mámy a domácí kuchařky, které denně vaří a bez stravování podle tradiční čínské medicíny si už mnoho let nedokáží svůj život představit.


 

Mohlo by se Vám líbit…

Odebírejte naše novinky