Na co si dát pozor

Proč bychom se měli naučit sbírat a používat divoké byliny v kuchyni?

Co vám může přinést sběr jedlé divočiny?
Na co si dát pozor
Využití v kuchyni
Využití pro ovlivňování zdravotního stavu
Jak je tento kurz koncipován?
Co si vzít s sebou na výpravy?

Jedlá divočina - konkrétní byliny

Bez černý
Bršlice kozí noha
Česnáček lékařský
Chmel otáčivý
Kopřiva dvoudomá
Křídlatka japonská
Medvědí česnek
Netýkavka žláznatá
Orsej jarní
Popenec břečťanovitý
Ptačinec žabinec
Řeřišnice luční

Užitečné informace

Zdroje – jedlá divočina

BONUS

Materiály ke stažení – jedlá divočina

Zakupte si tento kurz: Jedlá divočina od jara do podzimu

Cena: 990 
Přidat do košíku

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Suspendisse sagittis ultrices augue. Fusce dui leo, imperdiet in, aliquam sit amet, feugiat eu, orci. Praesent id justo in neque elementum ultrices. Nullam lectus justo, vulputate eget mollis sed, tempor sed magna. Fusce wisi. Phasellus rhoncus. Nulla accumsan, elit sit amet varius semper, nulla mauris mollis quam, tempor suscipit diam nulla vel leo. Integer malesuada.

Etiam ligula pede, sagittis quis, interdum ultricies, scelerisque eu. Etiam posuere lacus quis dolor. Mauris suscipit, ligula sit amet pharetra semper, nibh ante cursus purus, vel sagittis velit mauris vel metus. Maecenas sollicitudin. Nulla turpis magna, cursus sit amet, suscipit a, interdum id, felis. Nulla est. Mauris suscipit, ligula sit amet pharetra semper, nibh ante cursus purus, vel sagittis velit mauris vel metus. Sed elit dui, pellentesque a, faucibus vel, interdum nec, diam. Etiam sapien elit, consequat eget, tristique non, venenatis quis, ante. Proin in tellus sit amet nibh dignissim sagittis. Nullam faucibus mi quis velit. Maecenas lorem. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos hymenaeos.

Odebírejte naše novinky